11.1.2011

To The Circus

Tämä päivä alkoi varsin mielenkiintoisen uutisen parissa.

"Kovan kysynnän vuoksi: Hurtsin Tavastian keikka siirtyy The Circukseen. Suosiosta ilahtuneena bändi toivoi, että se pääsisi soittamaan vieläkin isompaan paikkaan, jotta mahdollisimman monelle suomalaisfanille tarjoutuisi mahdollisuus nähdä heidät klubikeikalla." 

Ihana ajatus kieltämättä ja hyvä näin siis, koska tiedän että halukkaita on paljon tuolle keikalle. Hyvin moni jäi ilman lippuja silloin kun ekan kerran liput tulivat myyntiin. Itselleni tämä uutinen oli aluksi täyttä paskan nielemistä, pessimisti kun olen. Taidan aina muutenkin olla hyvin against kaikkia muutoksia, koska niistä yleensä koituu lisästressiä ja asioita pitää suunnitella uusiks. Moni tässä vaiheessa miettii ehkä et " no eihä toi mikää iso muutos ole " mut mie näen asian ehkä sitten erinlailla kun muut.

Mutta kuten sanoin ALUKSI oli paskan nielemistä. Menin tietenki suorintatietä The Circusen kotisivuille tutkailemaan et millainen paikka se onkaan. Kuika iso, millanen on itse sali jne... Ja totesin et onha se iha yllättävän hieno. ei käy kieltämään. Itse kuva salista on mielestäni vähän outo se ei oikein anna selkeätä kuvaa. Katsoin myös pari videota sivuilta kanssa mm Pitbullin ja Redraman keikalta ja ilokseni huomasin et sali näyttää puolet isommalta kuin kuvassa. Ja että ei ollut sitä metrin/kahden väliä lavasta "aitaan" sillä ihmiset olivat aivan kiinni itse lavassa, ei ollut mitään erillistä aitaa. MINÄ TYKKÄÄN se olis siis "kättelyetäisyys" nice <3 Theo ja Adam siinä siinä alle puolen metrin päässä :P Ja paikasta vielä sen verran että hieman Kharma -vibat tuli. Aavistuksen  Kharmaa paremmalta näyttää jopa. tykkään hitosti tosta aulasta esim. :O


Ja itse sali olisi tässä. Tää kuva ei mielstäni kerro paljoa mitään edelleen. itse esiintymis lava on luultaasti oikealla puolella ja tuo valkoinen systeemi lätee tuosta ja tilaa tulee enemmän.

2 kommenttia:

  1. no sata kertaa mielummin mä tuolla oisin ku tavastialla! toi näyttää siistiltä! ;D
    -iiiiiiriiiiiiii-

    VastaaPoista
  2. hahaha jooo onha toi siisti. mut ekana mietti et juuri tälläsee clubii ni se vois rakentaa sellasen tyhmän lavan you know... ko tää ei oo virallinen keikkapaikka kuitenkaan. Mutjoo olen itse hyvissä fiilareissa ja odotan nyt innolla koska toi paikka vaikuttaa oikeasti iha hito siistiltä! :DD

    VastaaPoista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))