11.7.2011

Apinat viina ostoksilla

Tallinan risteily Baltic Princessillä 3-4.7.11

Tämäkin tässä hirväellä viiveellä. Äiti viikkoa aiemmin tekstasi että oltais lähdössä tallinnaan et matka on varattu et sopiiko!? No totta HELVETISSÄ sopii kun ei tarvitse itse maksaa mistään. Vaikkakin puolikkaan perheen kanssa tämä reissu olikin niin ollaa niin hyvää pataa keskenään et oli aivan herrrrvottoman hauskaa kera maailman paskimmat jutut. Mukana siis äiti, iskä ja vanhin siskoni Reija ja minä. :) 

Mitä sitä tässä muuta sanomaan ku että selkävääränä kannettii viinaa laivaan, taino onneksi suoraan bussiin, joka tuli puoli kahdeksitoista kahteentoista asti maihin, niin ihmiset pysty lastaa viinansa suoraa bussii, eikä tarttenu laivaan asti raahata 0_o tää käytäntö tuli toimintaa tossa viime kuussa ja ei vois PAREMPI olla. ei luoja. Olis sitä jaksanut enemmänki ostaaa mut pari kymmentä lavaa me sieltä tuotiin :D

Tässä pari hassua kuvaa jotka tuli räpsäistyä iskän kameralla jonka akku veteli viimeisin ku ei se ääliö muistanut ladatasitä lähtiessä lainkaan. Anyways kuvien laadusta/tärkeydestä en sano mitään. teidän mahdoliste lukioiden päähän on varmaan istunut jo ajatus siitä etten mie kuvaile tänne koskaa mitää eikä se ole tarkoitus. (keikka kuvat on poikkeus)


Näytän tosi pirteältä. Yöllä en saanut edes tuntiakaan nukuttua nimimerkillä kaikki kuorsas ko porsaat!


Koska siskoni on fiksuin. Vaikka 11 vuotta ikäeroa on niin sitä tuskin jutuista huomaa :D


Ostoksia Tallinan Seppälästä. Himoitsin näitä 2kk näin suomenmaallakin mut en raaskinut ostaa. Tuolla ne oli alennuksessa ja maksoivat vaivaiset 23 euroa. Tykkään ja vitusti noilla on helppo kävellä ja näyttää ihanilta <3


Kestihän sen baarilaukun ostaminen sitten näin kauan. En omisa mtään kirjekuori yms pikkulaukkua mut tässä olisi sitten ensimmäinen. Aika perus ja näitä tälläisiä näkee monilla. Mutta valkoinen ja käy kaiken kanssa niin siinä mielessä sopiva valinta näin mun kohdalla :)


Taisi tosiaan vähän vammattaa. Tuossa päälläni on uusin mekkoni kanssa Seppälästä iha suomesta tälläkertaa ostettu. Tykkään maailman mukavin mekko ja ensimmäinen laatuan tuollainen leopardikuviollinen. Tuntuu oudolta ko en oo koskaa oikeen tykänny kuosista,. puhumattakaa et sopiiko se edes meikän päälle. No kai se jotenki istuu, vai!?

Mutta tässä tää olis. Piti tämä postaus nopeasti hutaistu ku onkin, niin laittaa ennen Hurts ruissi postausta joka ilmestynee ehkä huomenissa. Sen pituudesta en menee takuuseen kuvaspämmmi siitä ainakin tulee vaikka kaikki nekin ovat jo nähtävillä gallerias ja naamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))