5.12.2011

Accessories

Tänään ei päivä lähtenyt kauhean mukavasti sillä nukuin pommiin, kun puhelimesta oli loppunut akku ja käytän puhelimen herätyskelloa. No tunnin myöhässä sitten rättiväsyneenä kiukkusena töihin, mut eipä se sitten sen isompi episodi työpaikanpuolella olluna minkä tiesinkin, sen verta rentoa porukkaa on töissä! Ja muutenki kaikesta voi keskustella just vuoroist nii vapaasti kuin haluaa. Elikkä voin tehdä mitä _vain vuoroi milloin haluan ja minä päivinä vain miten haluan, kunhan vain ilmoitan milloi olen tulossa minäkin päivänä! coolah. :)) 

Mutta kuten otsikostakin voi päätellä niin tänään tuli ostettua kerranki jotain oikeasti tarpeellista (ei yhtäkän leffaa, miettikää sitä!) sain 30 euroa palaamaan näihin siis tänään ja en voisi tyytyväisempi olla ostoksiin! <3 ...and please, ignore the quality of the photos, once again. thanks! 


Elikkä siis uusi baari laukku ja tuo tuollainen mini pussukkalompakko. Huomasin itse lauantaina, kun kaverin lakkiaisia mentiin juhlistamaan Giggliniin, että kun rahapussi ei mahu pikkualukkuun ni rahat liikkuu irrallaa hukassa lauku pohajalla. Ja vaikka on pieni laukku ja sivutaskuja, niin siinä pienoisessa humalassa mikään ei löydy niin ajattelin tuollasen räsikyvän pinkin kukkaron ostaa että löytää _varmasti jos mistäkin kassista :D tykkään tuosta baarilaukun nahka/ketju yhdistelmä hihnasta paljon ja se käy hyvin alla olevan vyön seuraksi mitä parhaimmiten :)


Kaikki ostokset tuli ostettua Lindexistä, mistä tuskin olen vuosiin ostanut mitään, mikä siis oli hienoinen yllätys. voisi useamminkin alkaa nyt käymään siellä kun nyt löysin paljon kaikkea kivaa sieltä! 

Oh olipas taas tylsä selostus. Anteeksi laiskuuteni. Marraskuun ekana päivänä yksi hikinen postaus. saa nähdä jos sitä alkaisi tässä enempi sopertaa asioita tännekkin. I blame Tumblr. kaikki aika menee vain ja ainostaan siellä, minkäs teet :')) Ensi viikolla olisi tarjan joulukonsertti Petäjävedellä teidossa ja siinä mielessä jännät paikat koska mie kun en ole _vieläkään kyseistä naista nähnyt livenä. Huhuhh. Nyt sitten viimein koittaa seki päivä. Susannast saan keikkaseuraa mukavasti ku kyseinen naikkonen asuupi siellä juuri sopivasti! :))

Kohta olisi mun blogin 1 vuotis synttäritki. :O öööh tuntuu et olen pyöriottänyt tätä vasta ihan vähäse aikaa mutta jooo. Vuosi paskanjauhamista siis takana toisinsanoen! jatketaan seuraava vuosi sitten samalla linjalla :D

Hyvää Ihtenäisyyspäivää vain kaikille!!!

4 kommenttia:

 1. HALOO!

  Toi laukku ja vyö.. oon rakastunu!
  Hei mietin, että pitäiskö meijän järjestää yhteinen baari-ilta? ;) olis nimittäin aikasta maukasta!

  SUURESTI ikävöiden MIRAa

  VastaaPoista
 2. Hih kiva et tykkäsit! :) NOJO MIEJÄ PITÄÄ NÄHÄ! <3 olis todella maukasta, nytku mulla on kerranki rahaa ja kaikkee enkä oo persaukine :Dterveisin myös suuresti ikävöiden, kati

  VastaaPoista
 3. ihania noi kaikki tosssa!

  http://helloworld-elina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))