20.12.2010

I'm Here at last!

Pitkän taistelun ja mietinnän jälkeen viimeinkin mie otin ja perustin oman blogin! Tätä blogin perustamista olen
miettinyt jo pidemmän aikaan, mutta toteutus on kuitenkin jäänyt aina tekemettä. Mene ja tiedä että miksi :DTätä omaa sivua tehtäessä oli useaan otteeseeen vaikeuksia, kun tämä ei suostunut pelittämään.Tai yksinkertaisesti käyttäjä ei varmaan ollut aivan kärryillä, jotenka sen piikkiin tämä varmaan menee. Blogini tulevasta sisällöstä en osaa vielä sanoa sen tarkemmin kuin, että "sekalaista tavaraa" kuvastaisi sitä parhainten. Tosin minua tuntevat ihmiset voivat arvata ehkä että pääpaino teksteissäni on eri artistit/bändit, musiikki ja elokuvat. Sekä oleellisesti kaikki tapahtumat ja kirjoittamisen arvoiset hetket arkipäiväisestä elämästäni ja paljon muita ajatuksia, kirjoitelmia ja pohdintoja jos mistäkin aiheesta milloinkin.
Tekstien laadusta/kiinnostavuudesta/tärkeydestä en mene sitten takuuseen, sillä tänne voi ilmestyä jos jonkinmoista scheissee kun tylsyys iskee. Puhumattakaan kirjoitusvirheistä joilta ei voi välttyä. Näin nimimerkillä: neropatti kun olen :D Mutta siis tarkoitukseni olisi siis kirjoittaa viikottain, jos mahdollista, niin myös päivittäinkin. Saa nähdä miten opin tätä käyttämään, sillä tämän on ollut aika tuskaista vääntämistä, kun en oikein ymmärrä mistään mitään. But hey, kukaan ei ole seppä syntyessään! Ja jos koskaan saan lukijoita tänne edes vaikkakin 10kpl ni sekin on hienoo, miulla ei oikein ole sen kummempia odotuksia siis.

Tässä tää mun ensimmäinen alkulätinä nyt olis... See' ya

3 kommenttia:

 1. Lukija nro 1 ilmottautuu! :D
  -Iiri-
  ja ps. tää ulkokuori ainaki näyttää iha sulta:).

  VastaaPoista
 2. Jooo violettia ja mustaa yllättäen :D Haluaisin vain jotain hienoa mustalilaa kuosia mielummin tai sit iha suoraa jonkin hienon taustan tähän. En vain osaa itse tehdä lainkaan kun en ymmärrä noista css -jutuista mitään (ja sekin kertoo jo mun fiksuudesta ku en tiedä itä koko css tarkalleen edes tarkoittaa) et lol :D Olis hienoa saada joku kaveri joka osais tehä näit ja tekis täst mun sivust hienon ja mun näköisen :) saa nähä miten sen suhteen käy...

  VastaaPoista
 3. joo multa on turha oottaa apua sen suhteen, niinku varmaan oot tässä ehkä tajunnukin ;)
  -iiri-

  VastaaPoista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))