1.3.2011

Illuminated

Tuli yllättävä tarve tulla kirjoittamaan tänne sitä mitä mieleen tulee. Tälläinen lyhyt maininta vain, jonka ajattelin jakaa kanssanne. Minä kun nähtävästi rakastan puhua itsestäni ja mitä "mielenkiintoisimmista" asioista, jotka hyrrää mielessäni.  Tämä alkaa pelottavasti muuttua melkein vanhaksi  "Dear diaryksi" joka on vain bittimuodossa. Pahoitteluni... Not really :D

" Suddenly my eyes are open, everything comes into focus "
Siinä kiteytettynä viimeiset hetkeni ennen tämän kirjoittamista. Totesin juuri, että monet arvokkaat, tärkeät ja tarpeelliset ajatukset, jotka osottautuivat hyvinki auttaviksi häviävät aika nopeasti mielestä. Aloitin liian myöhään tämän kirjoittamisen. :D Mutta se on outoa, kuinka ykskaks kaikki ne monet vastaukset, jolle olet etsinyt vastausta epätoivoisesti tai olet toivonut jonkun sinulle ne kertovan, löytyvätkin sinusta itsestäsi. Tuosta vain. Kuinka en ole ennen niitä nähnyt!? Voiko tässä puhua verhosta joka häviää silmien edestä? Tai vaikkei ehkä vastauksia, niin löydät omasta mielestäni yllättäen paljon toivoa, järkeviä ajatuksia positiivisella latauksella, juuri mitä tarvitsitkin. Kaikisten parasta tässä on, että kukaan ei ole pistänyt niitä sanoja mieleesi. Sä olet aina tiennyt ne, nyt vain ensimmäisen kerran näit ne. Näitä hetkiä on tullut viimeaikoina paljon ja onnekseni olen alkanut oppimaan jälkikäteen kelailemaan niitä. Ja nuo hetket jos mitkä saa lämpimän fiiliksen aikaan pitkäksikin aikaan.  Illuminated indeed.

Ja kun tätä on jatkunut pidemmän aikaa edelleen niin ne jää hyvinki nopeasti kytemään jonnekkin syvälle. Heikolla hetkellä kaikki ne sanat pulpahtavat esille kuin taikasanan voimalla ja siinä vaiheessa oletkin pinnalla, etkä vajoa takaisin niinkuin ehkä yleensä. Ja se kuulostaa yhtä helpolta ja yksinkertaiselta kuin mitä se onkin. 
" I see the light through the rain "

Tässä tämä nyt olisi. Ei sen kummoisempaa.

And at the end... as "always" a song of the day


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))