24.9.2011

30 Songs 30 Days = Day 23

Ennen biisi valintaa sellaisia kuulumisia, että mitään ei ole taaskaan tapahtunut. Kävin tuossa aiemmin, jo eilisen puolella aamusta hammaslääkärin tuolissa ja voin sanoa, että se lääkäri ryssi iha mukavasti mun väliaikasen paikan, mitä helvettiä. Näyttää kuin joku olisi lämäyttänyt hampaaseni kasan kovaa purkkaa.! :O ihan oikeasti. No jos tuosta pääsis myöhemmin eroon iha kunnon paikan kera.

Pyörähdin kaupungilla ja siellä vierähti pari tuntia yllättävän monia vaatteita kokeillen, olen viimein päässyt siihen pisteeseen et kokeilin viimein paljon uutta ja erinlaista mikä on oikeasti _ennekuulumatonta. Sysäsin epäilyni kankkulan kaivoon ja otin sitä mikä näytti kivalta ja koko oli oikea. Kaikesta tästä huolimatta mikää ei näyttänyt hyvältä ja vikoja löyty eikä istunut  Pisti vituttamaan aivan saakelisti. Yksi syy miksi kuljen negatiivisin mielin kaupois vaaterekkejä pläräten. No silti kyllä kannatti koska huomasin paljon uutta, ymsyms sellaista mitä tosiaa mun ei kannata koskaa hankkia päälle, mitkä käy mulle ja kui HELVEITN paljon materiaalilla on väliä ainakin mun kohal jos esim mekkoa ostaa! Jotenka siis iha kätevä oppitunti siinä tuli, niin hassulta ko se ehkä kuulostaakin :'D paitsi hei löysinhä mä yhen tuubitopin, mutta ei sellaisesta, niinki yksinkertaisesta viitsinyt pulittaa 25 euroa.

Päädyin sitten tämän vaatehärdellin takia *jännitysrummut* mihinkäs muuhuin kuin _Anttilaan. Jestas, pistäkää mulle jo porttikielto, vaikka kaksi leffaa sieltä vain tarttui. Eka on nähty monta kertaa, mut onha se aika tuitui leffa ja aika klassikko kamaa jos nyt noin voisi sanoa. Jälkimmäisen olen kerran aiemmin nähnyt muinoin ja muistelin, että se oli hyvä. Ja sitä se oli, kun juuri lopetin sen katsomisen hetki sitten, vaikka kyllä huomaa, että olin paljon pienempi tuolloin. Hieman on karttunut tuo lista kaiken maailman nähdyistä leffoista ymsyms ni eihä se niin enää vaikuttava ollut.


Day 23 -  A song that you want to play at your wedding


Ja tämäkin biisivalinta on "vale" sillä mä en oikeasti TIEDÄ YHTÄÄN mitä tähä laittaisin. En mie ole tälläsiä miettinyt. Olen ehdottomasti yksi niistä harvoista jotka eivät ole KOSKAAN miettinyt omia häitään. Oikeasti, en mie tiedä hääpuku toivettani, en paikkaa, en yhtikäs mitään. Tiedän vain et pienet häät ja si joku kiva paikka. Ei mulla ole mitää " ton mä haluan mun häihin EHDOTTOMASTI. piste. that's it." eiei never. So.. valinta on siis vähän "läppä" mutta biisi itsestään on aivan mielettömän hieno, hauska ja yllättävän hilpeä, vaikkei itse tarina sitä oikeastaan olekkaan. Pretty mad oikeastaan. Vähän kuin olisi kaikki ruuvit tippuneet päästä vaikka elämä onkin aivan kauhea mutta iloitset silti että pääset naimisiin, vaikka tiedät kuolevasi, kinda. 
Suosittelen kuuntelemaan ja kaikki negatiivisyydet pois ja tanssahtelee valssin tahtiin jota rytmittää miun ehdoton lempi muusikko neito:

Emilie Autumn - Marry Me2 kommenttia:

  1. Heh, mullekin on tullu kaikista noista "mitä haluat soittaa/tanssia häissäsi" -kysymyksistä juur samainen biisi mieleen :'D Sopivan ironinen meininki, ku ny tietää ettei puoletkaan aviopareista lopulta jaksa kattella toisiaan läheskään sitä paljon lupailtua loppuikää...

    VastaaPoista
  2. hahah, en siis ole ainut! Tuo oli ainut biisi mikä mieleen juolahti, oleellisesti nimen takia varmaan mieleen ponnahti ;) Mutta joo sinäpä sen sanoit, jotenka täähä on siis aivan mainio biisi häihin tuossa mielessä ;D

    VastaaPoista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))