15.9.2011

Quick update!

Kauhea tauko ollut nyt tässä blogaamisessa, taas valitettavasti. Odottelen kärsimättömänä, että pääsisin taas töihin ja tänään sain juuri kuulla, ettei minua oteta vieläkään erääseen harjoittelupaikkaan. Hittovie alkaa tässä odotellassa mennä hermot jotenka alkaa uuden paikan etsiminen. Tää uutinen pisti eniten tänään vituttamaan siksi, että nyt tuli viimein naula arkkuun sen suhteen, että voin haudata kokonaan Hurtsin tallinnan keikan. :(( No ei voi mitään. Kyllä minulle tuo yksikin käy ei siiis aihetta valittamiseen, vaikka olisi tuo tallinna ollut vain yks iso unelma, kun olisin helposti keikkaseuraakin saanut monelta taholta.

Huomenna olisi matka niinki yllättävään paikkaan kuin Petäjävedelle ja Sussun luokse yhdeksi päiväksi ja siinä se minun viikonloppu oikeastaan onkin. Toivottavasti Anttilasta löytyisi taas jotain kivoja leffoja hyllyäni koristmaan.

Viikonloppuja siiis kaikille. Ja check this out; mulla on nyt tumblr ja siellä taidan olla vähän aktiivisempi http://stabtheheart.tumblr.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))