31.12.2011

Shopping

Tässä olisi viimeaikaisia ostoksia. kuvanlaatu on taas mitä on, haha :D mutta tykkään näistä kaikista todella paljon ja odotan että pääsen ostelemaan lisää aletuotteita tässä lähipäivinä. pitää vain koittaa hillitä shoppailu himoa joka on noussut iha iha pilviin tässä muutaman päivän aika iha räjähdysmäisesti. Se raha kun ei kasva puussa ja miun harjoittelu loppuu jo 9 päivä tammikuuta eli alle 2 viikkoa jäljellä ja si ei tuu rahaa ennenkuin keksin toisen harjoittelupaikan. Elikkä jonkinaikaa viimeisillä palkoilla pitäisi pärjätä (juuri kun maksoin vielä velkoja äitille melkein pari sataakin kaikenlisäksi) ettei ne si loppuisi iha seinään. wish me luck!

Tässä miun uusi todellakin näyttävä kaulakoru Glitteristä. Maksoi vaivaiset 8 euroa. Alunperin kympin mutta sain -20% sen. Ajoitus oli siis loistava. Pelkäsin iha hulluna et ostinko tuon iha turhaa ku pelottaa käyttää vähä tuollaisia mutta totesin että ostos oli kannattava ja rakastan tätä. <3


Kengät niinkin ihanasta paikasta kuin työpaikaltani, Cittarista x) haha. Mutta älyttömän mukavat kengät ja onha ne vähä kömpelön monon näköiset tässä kuvassa varsinkin mutta jostain kumman syystä ei sitten jalassa näytä niin pahalta vaikka käyttäisiki hametta, jonka kanssa yleensä haluaa vähän jotain sirompia kenkiä käyttääkkin.  


Tässä kuvassa tämä uusi pitsinappi paita on Zizzistä. Tosin senäyttää rumalta ryhdittömältä rytkyltä (koska hengaroitni on vain niin vaikeata xD) Mutta tämä on aivan ihana! Mukava päällä ja kaikkea pitsistä olen koittanu haalia jo pitkin tätä vuotta käsiini ja nytvasta  löytyi viimein jotain. Valkoinen toppi tuonne alle sitten niin hyvältä näyttää! Zizzi on kallis paikka mutta siellä oli kaikki puoleen hintaan niin tämä lähti vähän yli kolmella kympillä (ehkä hullu hinta jonkun mielestä, mutta eipä kauheasti haitannut minua) kun vertaa siihen alkuperäiseen 70 euroon :O Ihastelin tätä 2kk aiemmin kaupassa mutta juuri kyseisen hinnan takia jätin sen sinne. Ja ihanaa oli siis huomata tämän vaatteen olevan vielä myymälässä, kuin minua varten!


Ja paidan lisäksi tämä laukku on näistä ostoksista ehkä se parhain ostos! huomasin että nämä kaikki ostokset ehkä kaulakorua lukuunottamat käyvät todella hyvin yhteen vieläpä!! Damn I'm so good... at least just this once :D haha.


Tää laukku on niin monikäyttöinen. Käy asiallisiin menoihin, kuin kaupungille ja ilta tapahtumiinkin. Täydellinen  indeed ja on vielä todella kestävän oloista materiaaliakin vielä.


Pitäisi vielä kultaisia koruja hankkia niin sopisi laukkuujn paremmin. Itse kun omistan vain hopeisia pelkästään. Jos se tämäkin tapa muuttuisi sillä haluaisin vähä vaihtelua tuohon ainaiseen hopeaan . Tämän ostin siis Sokkarilta 27 eurolla. Alkuperäinen hinta oli 40 egee. :)


Kannattaa muuten käydä Sokkarilla jos on Lumenen Blueberry ripsivärien ystävä, kuten minä, sillä sieltä saa tupplapakkausen tuota ripsiväriä yhden hinnalla (15.95 muistaakseni) eli ei paha, ei paha! ;)

That's all. Ja nyt menen nukkumaan ja valmistaudun pitkillä yöunilla huomiseen ja uudenvuoden juhlintaan. bye!

1 kommentti:

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))