7.3.2012

Silence took me

Yli kahden kuukauden hiljaisuus, anteeksi siitä kauheasti. Olisiha sitä ollu jotain blogattavaakin, mutta jostain kumman syystä kaikki tekstit vaikuttivat iha paskoilta, etten nähnyt iloa niiden postaamisessa. Voisin tässä nyt yrittää parhaani mukaan päästä taas blogaamisen makuun ja ajattelin muutaman postauksen verran kelailla nopeasti mitä olen tämän 2kk aika oikein tehnyt/ostanut + muita kuulumisiani ja uutisia. Ja tässä on nyt niistä asioista ensimmäinen ja palataan ajassa taaksepäin aina Tammikuuhun asti.

Elikkä Tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27-30.1 olin Susannan kanssa valloittamassa Tamperetta! Hauskaa (ja leffoja) oli enemmän kuin aikaa, mutta kaikkea mitä suunniteltiinkin niin kerettiin tekemään. Tuli siis shoppailtua, laulettua karaokea naapureiden iloksi, syötyä ja löhöttyä ihan merimursujen tasolla. Eksyttyä muutaman kerran Navigaattorin kanssa, Sekä käytyä Tampereen yöelämässäkin pyörähtää. Promillet paukkui allekirjoittaneella ja tyhmiä tuli tehtyä. Tuli siis todettua että Tampere on petollinen kaupunki: Tässä vähä materiaa koko reissulta. 



Koska Susanna on fiksu. Tuli hajottua vähä turhanki lujaa :D


Ostin KELTAISEN neuleen. Miettikää. En ole eläissäni omasta tahdostani pukeutunut kyseiseen väriin. Ja yllätyin kuinka hyvältä se näyttää päällä. Tosin toi väri saa mut näyttämään vähä kuolleelta koska ei ollut meikkiä melkein ollenkaan. 


Sekä uusin laukkuni Ginatista oli helvetin hyvä ostos.

Tuli myös Hurtsin Berliinin keikkaakin DVD:ltä tuijoteltua, samalla kun syötiin/ aloiteltiin juomaan + meikattiin yöelämää varten. 



Tivolin vessa ja kuvaussessio. Ainut julkaisukelponen kuva :'D


Tampereen reissulla paloi melkein kaksisataa euroa, mutta oli se kyllä sen arvoista kaikki! Kuvat on mitä on ja niin ne tulee olemaan aina. The end. Seuraavassa postauksessa luultavimmin tulee esiteltyä viimeisimpiä leffaostoksia (no kidding! :D) Ja myöhemmin ensiviikosta mm kuvia joltain humppaorkesterin keikalta niin Jyväskylästä kuin Tampereeltakin. Pääsen siis taas viettämään aikaani Tampereella, tälläkertaa tosin hieman eri seurassa. Omenahotelli ja korkki auki ja omatekemät juomapelit käyntiin ja sitä myöten kohti yöelämää... Saa nähdä miten käy tälläkertaa tuossa pahamaisessa kaupungissa, tosin tästä reissusta ei voi seurata mitään muuta kuin HYVÄÄ :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))