27.4.2012

Drink for absolution

Mikähän siinä on, että oon alkanut käyttää sekä raiskaamaan näitä Musen biisejä otsikoiksi!? :')

Tuossa viime viikonloppuna Sussu tuli tänne pariksi päiväksi ja tuli taas tuijoteltua leffoja leffan perään. :) Ja muutenkin ihan oikeasti en taas tajua mistä me niitä outoja juttuja revittiin ja kuinka helvetin paljon me mässättiin kaikkea paskaa! Hyi oikeasti, ei voi olla tervettä, että kaksi ihmistä ostaa ruokaa yli 50 eurolla vain kahta päivää varten... miettikää nyt, moni pärjäisi tuolla viikon!!! Okei ei sen puolee ruoka on iha sika kallista ja kaikki epäterveellinen maksaa omaisuuden niin ehkä siksi myös. 

No se siitä! Sussulta sain myös Lontoon tuliaisen kanssa. Ah, tää nainen osasi sitten ostaa jotain todella tarpeellista ja hauskaa ja joka tekisi mut aivan varmasti iloiseksi (Vaikka toisin puhui, että se lahja ei tule olemaan mitenkää ihmeellinen ja ettei mun pidä odottaa liikoja, kun ei hän meinannut alunperinkää keksiä mitään) No, Sussu aliarvioi itsensä aivan totaalisesti, sillä nää snapsilasit tulee olemaan kovassa käytössä!!! En oo ite saanut aikaiseksi ostaa niitä ja ne on aina ollut sellainen ikuisuusprojekti muutenkin ja mietin etten varmaa kohta tätä menoa tuu ikinä hankkimaan sellasia. 


Näitä laseja päästiinkin sitten heti kokeilemaan! No eihä mulla missään mitää alkoholia ollut ja olin et voi saatana tästä tuu nyt yhtää mitää jos ei oo mitää viinaa. :D No si muistin et oliha mulla jotain suomiviinan loppujämiä jossian kaapinpohjilla juuri ehkä kahden senttilitran verran. (*facepalm* miks helvetissä oon edes säilyttänyt sen xD) Hahaha mutjooo tehtiin sitten tälläinen resepti ja oli aivan vitun maukasta. <3


Tuo allaoleva kuva ei ole kovin imarteleva epämääräisiä vadelmia lilluu jossain viina vanilia-creme seoksessa ja joku palikka kamera käessä eikä osaa ottaa edes kuvia. :D


Tolta ne siis näytti! Heitettiin nämä siis huiviimme Sussun kanssa, joka on ainut mun kavereista joka on aina se sober, mutta saan aina houkuteltua sen testaamaan kaikkea :) Tästä taisi tulla mm yksi niistä suosikeista ainakin siltä vaikuttaisi! 

 Perjantaina Sussu siis tuli ja porukat oli vielä kotona ja sain torstaina tietää, että hyö sittenki lähtevät Turkuun veljeni luokse kylään. FUCK YES, oli varmaan ne ekat sanat mitkä pääs mun suusta tuon tiedon myötä :D Voi luoja voisiha sitä joskus muuttaakki, niin pääsisi siitä vapaudesta nauttii iha oikeasti kunnolla niinku 20.veen ikäisen aikuisen äpärän jo pitäis. Muttajoom, tuilla eläminen ei houkuta mua, S no thanks! Joten ennen sitä aion ottaa ilon irti jokaisesta vapaasta hetkestä jotka mulle suodaan!

Ja sitten leffoihin! Oikeasti tuli iha hirveän feikki Disney-fani olo, kun en muistanut MITÄÄN esim jostain Pienestä Merenneidosta ja Herkuleksestakaan! Oon tosissani! Mut oon nähnyt noi viimeksi pienenä, eikä meijän porukat ostaneet ikinä videoita meijän taloon ja enkä siis voinut tuijotella jokapäivä lempileffaani niinkuin ehkä muut lapset (paitsi Lumikkia joka meillä sattumoisin oli poikkeuksena) Ja kyseisen leffan osaan vieläkin takaperin ulkoa <3 

Olis tehnyt niin mieli jatkaaa koko viikonloppu hirveällä Disney maratonilla, mutta Sussulla ei ollut muita mukana (pyysin ottamaan vain nuo kaksi mukaansa) Mutta alettii sitten kahtoo iha muita leffoi sitten.


Ekana sellainen ku The Resident. Alko jotenki huvittaa ko huomasin et se on Antti Jokisen leffa. Hillary Swank oli tässä ja kuten aina, se nainen on vakuuttava ja niin helvetin hyvä! Oli ihmeen hyvä ja katsottava pätkä, vaikka tosin "kiva katsottava" ei ole ehkä oikea sanavalinta, kun leffassa vuokraisäntä tirkistelee jostain seinän takaa tuijottelee erästä naista jokahetki ja vieläpä hiippailee asunnossa yöaikaan. Tosin se mies oli niin kuuma, että siinä mielessä tää vois tulla kyllä mua tirkistelee jos vaa haluaa! :P Aika b-luokan leffa ja pienellä budjetilla tehty, mutta hyvää jälkeä silti, suosittelen :)


Sitten viimein näin tuon Ottolapsi leffa, josta Sussu on marmattanut mulle varmaa jo toistavuotta et mun pitää katsoa se leffa joskus. No viimein päästiin asian äärelle ja voin sanoa että oli ehdottamasti parhain leffa todella pitkään aikaan mitä olen nähnyt!!! Eniten se todenmukaisuus teki siitä niin vertahyytävän kauhean ja järkyttävän eikä siinä spedeilty millään tehosteilla tai muilla yliluonnottomuuksilla ja sen sellaisilla. Leffan ajan mietin tosin paljon sitä, että miten nuin pieniä lapsia on voitu ottaa tuollaiseen leffaan, ja miten ne kohtaukset tehdään kun sun pitäis vierestä katsoa kun joku tapetaan tai kuinka se pieni lapsi raahaa jotain ruumista jonka se itse auttoi tappamaan! Ehdin näinkin syvällisiä pohtia mut jotenki ei voinut välttyä tuolta ajatukselta, kun se oli läsnä kokoajan. 
Leffa siis kertoo Colemanin perheestä joilla on kaksi lasta entuudesta ja nyt he menettivät kolmannen syntymättömän lapsensa. Vaimo ratkee sitämyöten juomaan aluksi mutta he päättävät lopulta hankkia ottolapsen, Estherin ja siitä sitten pian alkavatkin asiat kiihtyä, kun kyseessä ei ole siis mitenkään tervejärkinen lapsi vaan erittäin mielisairas sellainen. Näin siis muutamalla sanalla juonta ja tän leffan pitäis kaikki nähdä tulin siihen tulokseen ja ajattelin itsekkin omaan leffahyllyyn tämän hankkia.


Sitten toinen illan yllättäjäleffa nimittäin Rare Exports, tää on tää suomalainen leffa joka ilmesty tuossa jokunen vuosi sitten ja sai maailmallakin paljon positiivistä palautetta! No ei ihan aihetta, sillä se oli todella hyvä ja hauska! Kuten aina jos on suomalaisista leffoista kyse, niin niistä ei koskaan ole mitään hyviä odotuksia, eli tää oli siis iloinen yllätys tätä myöten. Aluks kaikki tuntui vain isolta wtf:ltä ja et tää on nii suomalaista kun olla ja voi ja se tuntui olevanki se koko leffan hauskin asia, se hullu suomalaisuus ja että kuka helvetti tälläsenki leffan on oikein keksinyt, tää on nerokas, mutta niin seko! Itse juoniki oli oikeasti ihan mielenkiintoinen ja erinlainen kaikkeen muuhun aiempaan jo nähtyyn lässynlässyn "näin syntyi joulupukki" juttuihi. Tää oli itseasias aika karmiva, vaikka hauska samaan aikaan. Hyi se pukinraato ja sen killuvat silmät porautu kyllä niin lävitse et se pisti pelottaa iha aidosti! Se oli niin karmiva

Voi olla, että Sussun seura ja meijä paska huumori ja olotila teki tästä katselukokemuksesta sellaisen kun se oli elikkä valitse seurasi tarkasti ;) 

No tuijoteltiin siinä sitten Happy Feettikin mutta siitä en jaksa selostella sen enempiä, sillä näistä ylläolevista sai enemmän juttua aikaan ja niiden takia tätäkin aloin kirjoittamaan ylipäätään. 

Joo tässä tää mun todella "Mielenkiintoinen" leffa reporttaasi oli tälläkertaa. Hyvää viikonloppua kaikille ja vappua samointein, en tiedä milloin kirjoitan seuraavan kerran. Oma vappu on ihan auki, Sussu taitaa tulla uudelleen tänne yötä iha tässä lähipäivinä eli siinä on sitten minun vapunjuhlintani tältä vuodelta sitten! :)

4 kommenttia:

 1. Voi vähänkö tekis mieli itekki nähä toi Ottolapsi! Jos ostat sen nii kutsut mut sit joskus kattoo sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mietin puolikkaan leffan ajan et mun pitää näyttää tää sulle, koska tiedän et tykkäisit siitä! Se on just sellane psykologisesti mielenkiintoinen ja samalla kauhua.

   Poista
  2. Oijoiii jee! :))) Aatella Kati et kohta oon omassa kämpässä! Sit voit tulla aina mun luo, ja käydää vuokraa leffoja, siistiä! :D haha

   Poista
  3. Nojooo sitte voin tosiaan tulla aina sinne leffavuoren kera, fuck yeah! :D

   Poista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))