31.5.2012

Problematique of everything

Joo, mihin tää aika oikeesti meni, huomenna kesäkuu? :O Vastaha oli maaliskuu, en tajuu. No anyway huomisesta lähtie kivat päivät tiedossa, porukat lähtee mökille viikonlopuksi ja saan olla täällä rauhassa sunnuntaihin asti ja maanantaina meen Sussun luo Petikselleja palailen sieltä vasta joskus Torstaina. Sekavaa perseilyä tiedossa sen vaan sanon, as always. Ja myös sitten toivottavasti jos rahaa vielä repee niin perjantaina meen Hennan kaverin pippaloihi. Ja kyseinen henkilö siis on vuokrannut Himokselta mökin ihan partyjä varten jotenka odotan sinällää iha innolla, vaikka oon kauhusta sekasin: Liikaa uusia ihmisiä ja meen iha lukkoon. shit. koskaoonniinsosiaalinenaiettä.

Ainut mikä ketuttaa aivan vitun paljon on se, että mulla ainaki PITI olla tälläviikolla Submarineen haastattelu mutta kyisenen ämmä kyseistä paikasta ei ole ilmottanu mitään mulle mistään päivästä! Oon jo sellaiset 10 päivää vahdannut muutenki vastausta et millo pääsisin sinne haastateltavaksi (viimeisimmässä s-postissa vain sanoi että tälläviikolla kuitenkin) Eipä oo mitää kuulunut. Ja nyt ei ole sentää mun sähköposti seonnu niinku tässä aiemmi tein iha uuden osoitteen juuri näitä työjuttuja varten. Oon nyt oikeasti iha vitun äkänen tästä odottelusta. Eka tuo kirjasto kusi ja siihenki meni hukkaan melkei kuukaus ja tää lähtee iha samalle raiteille pyörimään. Mun on PAKKO saada töitä, ei tuu kesää, kirjaimellisesti. 

Huoh. turhautuneisuus ryöppyhä tästä lopulta tuli. Ei mulla muuta. Ohoh aintu postaus koko Toukokuulta. Jes tää blogaaminen taas niin kusee. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))