2.4.2012

Restless souls will put on their dancing shoes

Nojooh. Tänään oli siis aika työkkärissä vartin yli kaksi ja sai kyllä melkein juosta siihenkin linkkiin. Syy kaikkeen tähä löytyy tästä kuvasta, joka "tervehti" mua kun avasin ulko-oven.


Pekka Pouta, mitä vittua oikeesti. Joo takatalvi jeejee I know. Ens kuu on Toukokuu. Näyttää iha vitun lupaavalta. No ehkä se kesä sieltä hiipii pikkuhiljaa vaikka voisi olla jo täällä! Alkaa vähä vituttaa katsella netissä muiden "oi ihanaa +18 astetta, elämä hymyilee" postauksia. Joo. Miten niin vittuuntunut muka, minä vai, neverrr.

Jatketaan...

Tämän näköisenä lähdin liikenteeseen. ei nyt, kuten harvemmin muutenkaan jaksanut kiinnostaa oma pärstälukema niin pipo päähän ja jotain jalkaan meiningillä mentiin. Eikä  tuossa säässä olisi muissa kivemmissä hepeneissä pärjännytkään. Hymyä ei tänään juuri irronnut ja marttyyrinä mentiin.


Kerrankin työkkärin täti oli vähä skarpimpi toisin kuin parilla aiemmalla kerralla. Nyt sain kunnon moniste kasan jossa on erinlaisia harjoittelu paikkoja tarjolla, mm Submarineen, kirjastoon, Jyväskylän festivaali Ry:hyn sekä sun muihin toimisto juttuihin ja apukokin hommiin. Näyttää iha mukavalta ja tässä sitä parin päivän sisään voisi muutamaan paikkaa hakemuksen jättää. Rahaa tarttisin todella kipeästi, velkoja kun on ja kesällä menoa ja sekin lista tuntuu kasvavan kokoajan

Mun ei pitänyt painella mihinkään kauppohin, koska rahaa on rajallisesti, mutta jalat päätti liukua Seppälään ja sitä myöten ne kädet vain mystisesti alko repimään vaatteita eri rekeistä. pukuhuoneeseen päädyin siis 3 neuleen, 2 paidan, takin ja mekon kera. Yhden noista neuleista olisin halunnut, mutta päätin ettei se ole niin tarpeellinen eli se sai lentää. Takki oli aavistuksen pieni jäi vähä veetuttamaan mut ei voi mitään, seki lens si vekeen. Mekkoa pidin päällä varmaan 15min ja mietin et käykö tää mulle vai ei. Niin ihana mutta si kuitenki tuntu ettei se istu. Olis ainaki ollut erinlaine niin olis ollu kiva repästä. Ehkä just siks se ei meinannu näyttää hyvältä päällä ko näytin nii oudolta. NII ja se oli jopa liia iso. (Woot voiko noin käyä?) Lopulta olisin NIIIN halunnut ostaa molemmat noista paidoista mutta päätin ostaa vain toisen niistä, joka näyttää siis tältä: 



Ignooratkaa mun kuvaustaidot. Hienosti toi koruki menee tisseissä. Anyways :D Tolta se näyttäis ihanan tumman pinkki ja samalla räväkän näköinen, toi vyö tuli tossa mukana. Maksoin tuosta itseni kipeäksi ja se toinen paita oli yhtä kallis ni en olis ikipäivänä voinut ostaa molempia. hyvä kun edes toisen raaskin ostaa! Mut tuo oli toisiksi viimein paita hyllys niin aatteelin etten vaa voi jättää sitä sinne! :P Koska mun tuurilla sitä ei siel viikon päästä enää oliskaan.

Mut se mihin sallin itseni mennä oli Glitter, johonka mulla on (oli) 10 euron lahjakorttia joululta jäljellä. Kiitos Sussun, mulla on nyt kahdet uudet korvikset ja tuollainen kiva rannekoru tsydeemi. maksoivat yhteensä vain 11.20 ja kaikki olivat siis -75% alennuksessa. Nii kaikki tietää et Glitteris on iha ylihintaisia tuotteita niin oli kiva saada ne nyt noi samperin halvalla, voisi jopa sanoa. And here they are:

Huomasin jälkikätee et yks blingbling puuttuu toisesta korviksesta ja nyt kyrsii!


Hyvä sihti...




Tulipa tumma kuva. Eeee voi mitää, deal with it. :) 


Tässä oli nyt näitä tämänpäivän saannoksiani. Ja siitä päästäänkin siihe mitä kaikkea mä oon ostanut tässä aiemmin vähä pidemmällä aikajanalla

Ainakin viimeviikolla, kun käväsin työkkärissä, vaihteeks (tää on näitä työttömänä olon iloja.) Niin Hennan kanssa uhrauduttiin ja siirrettiin ahterimme siis kaupunkiin ja käytiin shoppailemassa siinä ohessa ja mikähä ihme siin on ko Seppälästä alkanu löytyy kaikkea mahottoman kivaa joka kerta ko sinne meen. Tässä miun uusin kesämekko, ehkä vähä juhlaviimpiin menoihin 'tarkoitettu' mutta uhosin, että piän tätä joskus arkenakin kun haluan olla fabolous tai kun on kaupungille asiaa. lol. Iha vain siksi, koska, no, kaikkeaha hienoa sitä haluaisi käyttää ja näytellä vähä useammin kuin pariin kertaa vuodessa. Välilä mietin et onkoha se tässä Suomalaises "kulttuuris" et ko jos pistää jotain tuollaist päälle ni se pistää silmään yms. Mut tähä vois yhistää arkisia muita vaatekappaleita ja asusteita vastapainoksi. Toki ymmärrän et se näyttää juhlavalta ehkä silti mut why not!? Jos oisin jossain Lontoossa ni olisin aika normi näky (tosin en tiedä onkomun kesämekko maku si sellaises kaupungis nii out & disgusting et näytän vain häpeäpilkulta) No ANYWAY liirumalaarum tilulilulaaaa tässä se nyt kuitenki olis. en saanu koko kuvaa itsestäni jotenka henkariversiolla mennää



Sitten niitä leffoja. Tästä puuttuu nyt Rock&Rolla kun se on siskolla lainassa. Gerard Butlerin leffa ja ihan hyvä sellainen. 


Repo Men, - The Rock - 300 - Enemy Of The State

No Repo Men nyt oli kyllä tosi hyvä nyt sen 2 kertaa olen nähnyt ja Jude Law on vaa, grrr, as always. Lisää badass rooleja kiitosmoi Judelta ko sais vielä, niinkuin tää, I might die. The Rock on nyt iha legenda ja kymmeniä kertoja telkkaristaki tultu nähtyä. Ysäri toimintaa parhaimillaan, Bruckheimer & Michael Bay kattaus ei petä koskaan sen vaan sanon! Hennan kanssa meillä on tästä oikee kunnon analyysikin väännetty et miks. nerds, nooo!? :D 300 on nyt vaa. No hyvä. Pakko hankinta siis. Ja Enemy Of The State menee samaan kastiin The Rockin kaa, ysäriä taas ja Will Smith. Jotenki nii tuttu kuvio lämmittää aina <3


It's Complicated - Happy Feet - Melancholia

Eka noista nyt on tosi hyvä, leffateatteri kokemus itsellä oli vallan mainio, muistan sen vielä niin hyvin ko nauroin perseeni kipeeksi. Happy Feetin oon halunnu nähdä niin pitkään ko jaksan vain muistaa (koska Elijah, haha) Ja oliha se hyvä, nuo lauluosuudet oli vaa jotenki pettymys, ei vaa lähtenyt, mut ihastuttava leffa silti muulta saralta <3 Ja sitten viimeisin ostos Melancholia jonka ostin mekon lisäksi viimviikolla ja toivon nytten, että olisin jättänyt sen hyllyyn. Ehkä yks huonoimmista leffoista mitä oon koskana nähnyt. Ainakin se ensimmäinen tunti. En kiellä etteikö Kirsten Dunst näytellyt todella,todella  hyvin ja en ihmettele jos vaikka jonkun pystin siitä saiski. Mut joo vähä ylitaiteellinen ja outo huonolla tavalla. Huomaan kyl et mun on vaikee kahtoo leffoja jos ne poikkee tosi paljon "normista" (määritä esin sitte normi. haha) mutta siinä tuomitsee todella herkästi kaiken mut vaikka miltä kantilta koitin tätäki miettiä ni ei se siitä parantunut

Mitäs vielä. 50kpl kultaisia rannekoruja 5 eurolla H&M:ltä hankin tässä joskus. Omistan nuo entuudestaan hopeisenakin mut kultaista piti saada myöskin. :) 


Sekä joskus tässä aiemmin Glitterin alennusmyynneissä, edelleen 75% alennuksella ostin söpöt luuranko korvikset jossain ihme höyryssä et "ää nää on ihanat". (Tajusin juuri, et noi taitaa olla alien luurankoja kun noissa nuo silmänreijät on tuollaset vammat.) Jotenki tuli kakara olo mutta eipä se haittaa :D En oo mitää tollasia sillo teininäkää omistanut ni ei voi sanoo, että mulla olis näitä entuudesta liikaa. Maksoivat vain 1,50 euroo jotenka ei paha :)


Tässä seuraavaksi haluan myös esitellä, kerrankun koruja alettiin ottaa esille sitten urakalla, niin kaksi kivaa uutta lisäystä sain näin Lontoosta asti, jossa henna kävi tuossa talven aikana... ja ne näyttävät tältä:


Ihana tyttö luuranko kaulakoru jolla on hame!!! Ei hitto oikeesti, mite ihmiset keksiikään!? :) ja hyvinhä tää sopii ylläolevien korvisten kaa, vaikkei iha samanvärisiä olekkaan, mut se on pieni vika!


Tälläinen kaksiosainen sormus oli kyllä kiva idea ostaa mulle, koska olen tälläistä metsästänytkin ja hyvin Henna osas ostaa kultasen, mullaku on hopeisena nii paljo kaikkea ni ole nytten koittanut varastoida kultaisia asioita paljon! 


Pitihä sitä randomisti tääki laittaa tänne :'D Nyt pääsi Battery tölkki kaljapullon viereen... Enää sitä punaviiniä odotellessa! x)

Tässähä tää nyt olis! Kerranki voi sanoa että oli PIIITKÄ postaus jossa oli paljo kuvia, harvinaista etten sanoisi.


Tälläviikolla olisi perjantaina tiedoss Emilien VITUN KAUAN odotettu keikka! Ei hyvää päivää odotan täällä iha munat tulessa tota keikkaa! kolme vuoden odotus on melkein päätöksessään! En aio tosin pukeutua mitenkää, ei miulla oo varaa, enkä mahu mihinkää xD Eli normina tullaa ja pääasia et kajareista kuuluu Emilien musiikki ja ääni! Lauantaina on kanssa matka toiselle keikalle ja en voisi iloisempi olla, et päätin mennä molemmille, saampaha elää siinä euforiassa hiukan kauemmin sitten. Saa nähdä miten käy kun taas keikkailemaan pääsen ja voin huomata kuinka todellisuus on kerranki unta parempaa!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Toi keikka/keikat tosiaan on KOHTA! Meinaatko muuten tulla Tampereella jonotteleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampereelle saavun ehkä 2 tuntia enne paikalle et siihe miun jonotus jää mut eiköhä sillä pärjää iha hyvin :)) Meinasitko itse kaua siel venailla?

      Poista
  2. Ai okei, no kieltämättä ei oo mtn maailman parasta jonotussäätä luvattukaan... Mut kaippa tuolla tulee useempi tunti istuttua, ei nyt silti mtn läheskään NW-jonotusten pitusta aikaa kumminkaa :D

    VastaaPoista
  3. Superihanat ostokset! Toi paita, ja rakastuin noihin korviksiin, mitkä on tos kuvassa sun korvissa!
    Toivotaa et pääset ny johonki kivaan työpaikkaan! Moneymoney..... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wehei no kiitos vain :) Niimpä toivottavasti pääsen johonki ;D sit pääsee taas shoppailee, fuck yes!

      Poista

Hei sinä mahdollinen anonyymi jätäthän nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, Kiitos :))